In kaj je tu tako pametnega? Ja… Si predstavljate liziko, ki je zdrava za zobe in ne povzroča kariesa/zobne gnilobe!? Sem mama in svojemu sinu sem želela ponuditi boljše, bolj zdravo pregreho, ki jo starši radi prepovedujemo. Sploh pa v večernem času, ko vemo, da bo sladkor zelo poslabšal situacijo.

Obstaja boljše! Mora! in tu je. Zolli sladkarije. Bil je dolg proces dogovarjanja, a zdaj jih lahko dobite tudi zase.

Smo edini distributer ZolliCandy izdelkov na našem trgu. Naša misija je širjenje ideje o zdravih sladkarijah in jih omogočiti vsem. Ja, vsem!:) Tudi tistim, ki navadnih sladkarij ne smejo, saj so ZolliCandy izdelane s sestavinami, ki to omogočajo.

Ustvarila jih je 7 letna deklica Alina z željo, da ji bodo starši pustili jesti lizike, saj ji je oče ves čas govoril, da niso dobre za zobe! Idejo za ime je podala sestra Lola, ko je poskušala izgovoriti eno od zobem prijaznih sestavin.

Danes so ZolliCandy – Zollipops®, Zolli® Drops in Zaffi® Taffy dosegljive tudi tebi. Z vsemi super sestavinami so primerne tudi za diabetike, alergike in za vse, ki se radi smejite:) Ne verjameš? Probaj:)

10% dobička iz ZolliCandy in Milijon (zdaj 2M) Zollipops lizik je namenjenih podpori zobozdravstveni vzgoji v šolah in kvalificiranih organizacijah INICIATIVA MILIJON NASMEHOV.

Šole in kvalificirane organizacije prijavite se za brezplačne lizike in pomagajte
širiti milijon nasmehov!

Prijavi se