Kdo bi si mislil? Ti dve sestavini skrbita za bolj zdrave zobe.

Na področju zdravja zob obstajata dve naravni sestavini, ki sta zares neverjetni. Na prvi pogled nista nič kaj posebni, vendar je njun vpliv na zdravje zob zelo močan.

Spoznajte eritritol in ksilitol – naravni sestavini za spodbudo ustnega zdravja.

1. Eritritol: brezkalorično sladilo, ki se bori za zdravje vaših zob.

Eritritol je naravno sladilo, ki ga najdemo v določenem sadju. Je skoraj tako sladek kot sladkor, vendar ne vsebuje skoraj nič kalorij. Je popoln, če pazite na vnos kalorij.

Prava moč eritritola pa je njegova ljubezen do vaših zob. Za razliko od sladkorja, eritritol ne hrani škodljivih bakterij v vaših ustih. To pomeni, da ne prispeva k nastajanju kislin, ki lahko razjedajo zobno sklenino in povzročijo karies. Študije dejansko kažejo, da lahko eritritol aktivno zmanjša zobne obloge in škodljive bakterije, zaradi česar je odlična izbira za zdravje zob.

2. Ksilitol: skrivno orožje za bolj zdrav nasmeh.

Spoznajte ksilitol, še eno naravno sladilo, ki ga najdemo v številnih vrstah sadja in zelenjave. Sladek je kot sladkor, vendar s 40 % manj kalorij. Ne dviguje krvnega sladkorja zato ga lahko uporabljajo tudi sladkorni bolniki.

Zakaj je tako dober za vaše zobe?

1. Bori se proti kariesu: ksilitol izstrada bakterije, ki povzročajo karies, in zmanjša njihove škodljive učinke.

2. Manj zobnih oblog: Ksilitol oteži bakterijam, da se prilepijo na zobe, kar zmanjšuje zobne obloge.

3. Močnejša sklenina: Ksilitol poveča absorpcijo kalcija, kar pomaga pri krepitvi zobne sklenine.

4. Uravnava pH v ustih: Ksilitol pomaga ustvariti manj kislo okolje v ustih.

Močna sama, neustavljiva skupaj.

Eritritol in ksilitol se vsak na svoj način borita proti škodljivim bakterijam. Če se uporabljata skupaj, ustvarita bolj celovit ščit pred kariesom. Eritritol očisti obstoječe bakterije in zobne obloge, ksilitol pa zadrži vse preostale bakterije.

Čeprav je skupna uporaba teh sestavin priporočena za vse, je še posebej pomembna za otroke. Njihovi zobje se še vedno razvijajo in so bolj nagnjeni k kariesu.

Kako ju najlažje vključiti v prehrano?

Zdaj, ko veste za ti dve neverjetni sestavini, se morda sprašujete: kje ju lahko najdem? Kako jih najlažje vključite v svojo prehrano?

No, kaj pa, če vam povemo, da obstaja sladek, zabaven in okusen način, kako izkoristiti tako eritritol kot ksilitol?

S pomočjo Zollipops sladkarij, ki so zobozdravniško odobrene in ne škodujejo zobem. So popolnoma naravne, brez sladkorja in polne slastnih okusov.

Paket zdravih sladkarij, ki vsebuje eritritol in ksilitol.

Samo omejen čas: Brezplačno darilo ob nakupu.

5/5

Več kot 5450 zadovoljnih otrok.

Zobozdravniško odobrene, okusne sladkarije, ki ne škodujejo zobem.

Pogosta vprašanja & odgovori

Odgovori na najpogosejša vprašanja se skrivajo tukaj...

Za razliko od tradicionalnih sladkarij so Zollipops narejene iz naravnih sestavin in ksilitola, zobem prijaznega nadomestka sladkorja. To pomeni, da niso samo okusni, ampak tudi pomagajo krepiti zdravje zob, saj nevtralizirajo kislost v ustih, kar zmanjša tveganje za nastanek kariesa.

Vsekakor! Zollipops so posebej zasnovane tako, da so otrokom prijazne in zagotavljajo bolj zdravo alternativo sladkim priboljškom. Vendar kot pri vseh majhnih predmetih priporočamo nadzor odrasle osebe za otroke, mlajše od 4 let, da preprečite nevarnost zadušitve.

Zollipops so narejeni iz naravnih, veganskih sestavin in ne vsebujejo večine pogostih alergenov, vključno z glutenom, oreščki in mlečnimi izdelki. Zaradi tega so idealna izbira za tiste s prehranskimi omejitvami ali občutljivostjo na hrano. Vendar priporočamo, da preverite seznam sestavin na embalaži, da zagotovite združljivost z vašimi posebnimi prehranskimi potrebami.

Zollipops vsebuje ksilitol, naravni nadomestek sladkorja, ki dokazano pomaga pri preprečevanju kariesa in izboljšanju ustnega zdravja. Ko uživate Zollipop, ksilitol deluje tako, da nevtralizira raven pH v vaših ustih in zavira rast bakterij, ki lahko povzročijo karies in karies.

Na voljo so v različnih slastnih okusih, kot so jagode, pomaranča, grozdje, malina in ananas, kar zagotavlja, da jih bodo vaši otroci oboževali.