10% dobička in Milijon Zollipops lizik je namenjenih podpori zobozdravstveni vzgoji v šolah in kvalificiranih organizacijah INICIATIVA MILIJON NASMEHOV.

Šole in kvalificirane organizacije prijavite se in pomagajte
širiti milijon nasmehov!

O tem ni dvoma, nasmehi imajo neverjetne moči in čarovnija v otrokovem nasmehu je resnično neprecenljiva. Toda, glede na to da je zobna gniloba pri otrocih zelo visoko na lestvici, so njihovi nasmehi ogrožena vrsta! Ko je Alina slišala za to novico, je vedela, da mora svoje Zolli-moči izkoristiti za dobro, in začela je svojo misijo za reševanje nasmehov z iniciativo milijon nasmehov!

Da bi zmanjšali epidemijo propadanja zob in zaščitili najmočnejši vir energije, veselja in sreče na svetu: otroški nasmeh!

10% dobička in Milijon Zollipops lizik je namenjenih podpori zobozdravstveni vzgoji v šolah in kvalificiranih organizacijah. Pravzaprav vsa prodaja Zollipops®, Zolli® Drops, and Zaffi® Taffy pri zaupanja vrednih prodajalcih pomaga podpreti iniciativo milijon nasmehov.

Iniciativa milijon nasmehov promovira ustno zdravje vse leto in spodbuja otroke k razpravi o:

  • Znanosti in kemiji
  • Skrbi za svoje telo
  • Podjetništvu

Spodbujanje otrok in jim dati samozavest, da res lahko nekaj naredijo!

Šolam in kvalificiranim organizacijam podarimo Zollipops za širjenje tega pomembnega sporočila. V zameno vas prosimo, da se pridružite našemu poslanstvu in staršem razdelite razglednico, ki vključuje podatke o izdelku Zollipops in dragocen kupon. Res je tako preprosto!

Ste član šole ali kvalificirane organizacije in želite deliti Zollipops na vaši šoli? Izpolnite obrazec in stopili bomo v stik z vami.

Kontaktna forma

Kontaktna forma

Ime in priimek
Ime in priimek
Ime
Priimek