5/5

Več kot 5.450 zadovoljnih otrok.

Zobozdravniško odobrene, okusne sladkarije, ki ne škodujejo zobem.

5/5

Več kot 5.450 zadovoljnih otrok.

Zobozdravniško odobrene, okusne sladkarije, ki ne škodujejo zobem.

Končno so tukaj, sladkarije, ki ne škodujejo zobem in so odobrene s strani zobozdravnikov. Različni okusi sadja s svojimi sestavinami ter naravnimi okusi ščitijo zobe pred zobno gnilobo.

ZOLLIPOPS paket vsebuje

1x ZOLLIPOPS lizike različni okusi 15+,

5,10 €   4,20€

1x ZOLLIPOPS lizike – TROPICAL, 25 lizik

5,10 €   4,20€

2x ZAFFI TAFFY bonboni – različni okusi 14+ bonbonov.

5,10 €   4,20€

Darila ob nakupu

Videno na

Zaščitite njihove zobe, okrepite njihov nasmeh in uživajte v slastnih okusih.

Razveselite svoje otroke s čudovitimi okusi, hkrati pa spodbujate zdravje zob in z uporabo povsem naravnih sladkarij ustvarite vesele trenutke.

Moč v boju proti kariesu.

Zollipops sladkarije so zasnovane tako, da pomagajo nevtralizirati kislino v otrokovih ustih, kar zmanjša tveganje za nastanek kariesa.

Popolnoma naravna formula, brez sladkorja.

Sladkarije so narejene iz naravnih nadomestkov sladkorja, ki nudijo dodatne koristi za zdravje ust.

Okusi, odobreni s strani otrok.

Na voljo so v različnih slastnih okusih, kot so jagode, pomaranča, grozdje, malina in ananas, kar zagotavlja, da jih bodo vaši otroci oboževali.

Alergikom prijazne.

Brez sladkorja-certificirano. Brez GSO. Brez glutena. Vegansko. Brez mleka. Brez umetnih barvil

Brez sladkorja.

Brez umetnih barvil.

Brez laktoze.

Brez GSO

(genetsko spremenjeni organizem)

Brez glutena.

Sladka mnenja strank

Pogosta vprašanja & odgovri

Odgovori na najpogosejša vprašanja se skrivajo tukaj...

Za razliko od tradicionalnih sladkarij so Zollipops narejene iz naravnih sestavin in ksilitola, zobem prijaznega nadomestka sladkorja. To pomeni, da niso samo okusni, ampak tudi pomagajo krepiti zdravje zob, saj nevtralizirajo kislost v ustih, kar zmanjša tveganje za nastanek kariesa.

Vsekakor! Zollipops so posebej zasnovane tako, da so otrokom prijazne in zagotavljajo bolj zdravo alternativo sladkim priboljškom. Vendar kot pri vseh majhnih predmetih priporočamo nadzor odrasle osebe za otroke, mlajše od 4 let, da preprečite nevarnost zadušitve.

Zollipops so narejeni iz naravnih, veganskih sestavin in ne vsebujejo večine pogostih alergenov, vključno z glutenom, oreščki in mlečnimi izdelki. Zaradi tega so idealna izbira za tiste s prehranskimi omejitvami ali občutljivostjo na hrano. Vendar priporočamo, da preverite seznam sestavin na embalaži, da zagotovite združljivost z vašimi posebnimi prehranskimi potrebami.

Zollipops vsebuje ksilitol, naravni nadomestek sladkorja, ki dokazano pomaga pri preprečevanju kariesa in izboljšanju ustnega zdravja. Ko uživate Zollipop, ksilitol deluje tako, da nevtralizira raven pH v vaših ustih in zavira rast bakterij, ki lahko povzročijo karies in karies.

Na voljo so v različnih slastnih okusih, kot so jagode, pomaranča, grozdje, malina in ananas, kar zagotavlja, da jih bodo vaši otroci oboževali.

© 2024 zollipops.si - Vse pravice pridržane.